Welkom bij Goossens stukadoorsbedrijf!

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wij verzorgen niet alleen u stukadoorswerk, maar kunnen u wanden en planfonds ook voorzien van een muurverf. Zelfs het lakwerk kunnen we verzorgen!

Wij maken onderscheidt in kwalitatief hoogwaardig stucwerk en toepassing van de laatste trends en technieken.

Neem rustig een kijkje bij ons op de site, dan kunt u vast kennismaken met diverse mogelijkheden op het gebied van stukadoorswerkzaamheden. Wij adviseren u graag vrijblijvend en laten u graag kennis maken met de showroom.

 

 
 
 

Wij nemen u alle zorg uit handen!  

Samen bespreken met u de details. We werken netjes, plakken alles goed af, en voeren al ons restafval af.

Afhankelijk van u wensen verzorgen wij de plafond en wandafwerking compleet inclusief het afwerken met een spachtelpleister of muurverf.

Een verlaagd plafond aanbrengen is ook bij ons een optie

 

 

 
 

Het traditionele Lijstwerk en ornamenten maar ook de  speciale wandafwerkingen zoals italiaanse marmerpleisters, marrokaanse tadelakt en de betonlook.

Nieuw in ons assortiment decoratief stukwerk zijn de frescolori  pleisters variërend van een strakke glanspleister tot een steenachtige betonlook.

 

   
Specialisme

Gevoel voor detail,
Lijstwerk
Ornementen
Glanspleisters,
Marmerpleisters,
Betonlook
Ceramiek afwerking
Naadloze akoestische plafonds
Monteren vrij hangende plafonds
Wanden en plafonds voorzien van muurverf

Compleet verzorgd !

Van advies, begeleiding en uitvoering van de stukadoorswerkzaam-heden,  inclusief het aanbrengen van plafonds tot het  schoon opleveren.

Op het gebied van de afbouw kunnen we het compleet
voor u verzorgen of het nu gaat om  het aanbrengen van een scheidingswand, verlaagd plafond , tegelwerk of schilderwerk wij hebben de kennis en de mensen om ons heen verzameld waarmee we de werkzaamheden naast het stukadoorswerk zo kunnen uitvoeren dat de details die u graag wenst uitvoerbaar en betaalbaar zijn!

Goossens Stukadoorsbedrijf
van Berghenstraat 2A
5482 GH Schijndel
T. 073-5495367
M: 06-22232564
info@goossensstukadoor.nl