Onze klanten zijn onder te verdelen in diverse doelgroepen zoals particulieren, aannemers, architecten, tegelzetters, schilders.

 

 
 
 

De particulieren klant

De mensen die een nieuw huis bouwen/afbouwen en de mensen die hun bestaande huis gaan verbouwen die waarde hechten aan detail.

De aannemer

In de particulieren sector. we nemen een gedeelte van het advies en begeleiding van het afbouwproces over van de aannemer. we bespreken de details met de klant en stemmen dit af met de aannemer dit alles gebeurd tijdig in het hele bouwproces zodat de particulieren klant van de aannemer de gewenste eindafwerking krijgt.

De architect

We hebben steeds vaker architecten die graag gebruik maken van onze technische kennis van de beschikbare producten. de architect weet zelf heel goed wat er esthetisch mogelijk is en wij zorgen dan dat het technisch en praktisch verantwoord is.

De tegelzetter

We hebben een goede samenwerking met een aantal tegelzetters. we verzorgen het stukwerk voor de tegelzetter is samenspraak met de tegelzetter qua maatvoering ( alles afgestemd op tegelmaat, symetrie ed).

De schilder

Ook met een aantal schildersbedrijven hebben we een goede samenwerking. Dit is ontstaan uit ontevredenheid over het algemene afwerkingniveau van het stukwerk. De tevredenheid over ons afwerkingsniveau heeft er voor gezorgd dat we steeds vaker de opdracht krijgen voor het stukadoorswerk van de schildersbedrijven. Door deze samenwerking verzorgen we zelf het sauswerk van de wanden en plafonds en de schilder verzorgd het lakwerk van de kozijnen, deuren en interieur.

 

   
Specialisme

Gevoel voor detail,
Lijstwerk
Ornementen
Glanspleisters,
Marmerpleisters,
Betonlook
Ceramiek afwerking
Naadloze akoestische plafonds
Monteren vrij hangende plafonds
Wanden en plafonds voorzien van muurverf

Compleet verzorgd !

Van advies, begeleiding en uitvoering van de stukadoorswerkzaam-heden,  inclusief het aanbrengen van plafonds tot het  schoon opleveren.

Op het gebied van de afbouw kunnen we het compleet
voor u verzorgen of het nu gaat om  het aanbrengen van een scheidingswand, verlaagd plafond , tegelwerk of schilderwerk wij hebben de kennis en de mensen om ons heen verzameld waarmee we de werkzaamheden naast het stukadoorswerk zo kunnen uitvoeren dat de details die u graag wenst uitvoerbaar en betaalbaar zijn!

Goossens Stukadoorsbedrijf
van Berghenstraat 2A
5482 GH Schijndel
T. 073-5495367
M: 06-22232564
info@goossensstukadoor.nl