Januari 2003 zijn we gestart met Goossens stukadoorsbedrijf.

In het begin hebben we ons puur met het stukadoorswerk bezig gehouden maar in de loop der tijd kwam er steeds meer vraag naar extra advies en begeleiding. Deze ontwikkelingen pasten perfect bij ons bedrijf. We denken graag mee en vooruit.

Dit heeft geresulteerd dat we steeds vaker een breed compleet advies uitbrengen en uitvoeren voor onze klanten, van de detailaansluiting met het kozijn tot en met de aansluiting op het tegelwerk, tevens het aanbrengen van de muurverven en lakwerk zodat het heel technisch, esthetisch en praktisch in orde is.

 

 
 
 

We hebben binnen ons bedrijf de kennis om de traditionele en moderne technieken toe te passen.

Dit is noodzakelijk om als bedrijf zijnde een volledig en passend advies te kunnen geven maar dit ook uit te kunnen voeren. We zijn bekend met de modernste producten maar ook de traditionele techniek beheersen we.

Tevens het complete buitengevel isolatiesysteem behoord tot ons kennispakket.
Een specialistische techniek is het vervaardigen van lijstwerk en ornementen op de traditionele manier, maar ook het restaureren hiervan zowel binnen als buiten.

Ook de moderne glanspleisters en frescolore technieken zijn ons niet vreemd, zeker als het gaat om toepassing in de badkamer kunnen we u adviseren uit eigen ervaring dit is van groot belang omdat de producten toch extreme belastingen moeten kunnen doorstaan en een lange levensduur gewenst is.

 

   
Specialisme

Gevoel voor detail,
Lijstwerk
Ornementen
Glanspleisters,
Marmerpleisters,
Betonlook
Ceramiek afwerking
Naadloze akoestische plafonds
Monteren vrij hangende plafonds
Wanden en plafonds voorzien van muurverf

Compleet verzorgd !

Van advies, begeleiding en uitvoering van de stukadoorswerkzaam-heden,  inclusief het aanbrengen van plafonds tot het  schoon opleveren.

Op het gebied van de afbouw kunnen we het compleet
voor u verzorgen of het nu gaat om  het aanbrengen van een scheidingswand, verlaagd plafond , tegelwerk of schilderwerk wij hebben de kennis en de mensen om ons heen verzameld waarmee we de werkzaamheden naast het stukadoorswerk zo kunnen uitvoeren dat de details die u graag wenst uitvoerbaar en betaalbaar zijn!

Goossens Stukadoorsbedrijf
van Berghenstraat 2A
5482 GH Schijndel
T. 073-5495367
M: 06-22232564
info@goossensstukadoor.nl